Waarom Hagazorg?

HagaZorg is ambitieuze en innoverende van zorg in de regio Haaglanden. Een sterke, professionele zorgorganisatie met een kleinschalige aanpak, dicht bij mensen in de buurt waar zij wonen. We bieden zorg en dienstverlening die met onze klanten meegroeit, in iedere levensfase.

Alles in huis voor mensen met een zorgbehoefte

Onze ondersteuning is maatwerk: het is allemaal mogelijk. U kiest eenvoudigweg voor de zorg en hulp waar u behoefte aan hebt.

Sociaal en actief

Hagazorg speelt een actieve rol in het bevorderen van sociale contacten en deelname aan (maatschappelijke) activiteiten. Ook organiseren we uitjes voor ouderen. Met andere woorden: bij ons kunt u niet alleen terecht voor het nodige, maar ook voor de léuke dingen van het leven!

Aandacht voor klanten en medewerkers

Mensen staan centraal in onze organisatie: klanten én medewerkers. Goede medewerkers zijn het geheim achter de beste zorg voor u. Wij weten betrokken, vakbekwame en betrouwbare medewerkers te vinden. Maar we weten ze ook te houden en te boeien. Door ze te stimuleren en de ruimte te geven om initiatieven te nemen en te groeien. Door ze te betrekken en naar ze te luisteren. Bij ons krijgt talent de kans zich te ontwikkelen.

De beste zorg voor u

Bij Hagazorg staat de relatie met de klant centraal. We bieden naast kleinschalige en persoonlijke zorg- en dienstverlening ook herkenbaarheid, transparantie en hoge kwaliteit. 365 dagen per jaar. Kwaliteit heeft daarom voortdurend onze aandacht.

Op verschillende manieren verbeteren, onderzoeken en toetsen we onze prestaties. Door bijvoorbeeld eigen onderzoek en een kwaliteitssysteem, door deel te nemen aan externe onderzoeken en door te voldoen aan een aantal keurmerken.

Hoe tevreden bent u?

Een belangrijke graadmeter op het gebied van kwaliteit is natuurlijk de mening van onze klanten. Daarom kunt u meedoen met het klanttevredenheidsonderzoek. Of vertel uw ideeën of suggesties om de kwaliteit te verbeteren aan uw contactverzorgende of via dit formulier.